Sanitair - Verwarming - Badkamermeubels - Betegeling - Verlichting Neem contact op

JB Badkamerrenovatie Sanitaire toestellen

Het sanitair van uw nieuwe badkamer moet gebruiksvriendelijk zijn, veilig en u watercomfort bieden van topkwaliteit. Het sanitair omvat meestal een bad, ingebouwd of vrijstaand, een lavabo of wastafel, een douche, de nodige kranen en een wc.

Renovatie van de badkamer betekent ...

Het afbreken / uitbreken van uw oude badkamer. Het nazien van uw leidingen en eventueel nieuwe waterleidingen, koud en warm, doortrekken. Wij zorgen ook voor de bezetting en/of gyprocwerken en eventuele aanpassingen aan de vloer of vloervernieuwing. We kijken naar de elektriciteit, de aansluitingen en de inbouw ervan. Op het einde laten we alles netjes achter. U kan meteen in uw bad duiken of onder de douche gaan staan. Voor een volledige renovatie hebben wij een drietal weken nodig.

Wij zijn onafhankelijk van merk of fabrikant. Heeft u ergens uw droombad gezien of lievelingskraan, dan gaan we deze opnemen in uw offerte.


Sanitair voor badkamers
JB badkamerrenovatie

Het aanbod van sanitaire toestellen is zeer groot. In elke badkamer voorzien we bad en / of douche, wastafels, kranen en al dan niet een toilet. Voor wastafels en toiletten is porselein het meest voorkomend materiaal, hoewel solid surface ook meer en meer geïntegreerd wordt. Voor douchebakken en baden zien we vaak acryl. Ook hier kunnen alternatieven voorgesteld worden zoals solid surface of kunstmarmer.

Bij de sanitaire toestellen voorzien we bijpassende kranen en accessoires.

Tijdens de bespreking van de offerte overlopen we met u de voorgestelde materialen zodat u overtuigd bent van uw keuzes.

Neem contact op