Sanitair - Verwarming - Badkamermeubels - Betegeling - Verlichting Neem contact op

JB Badkamerrenovatie betegeling van de badkamer

Tegels zijn onmiskenbaar de beste keuze om uw muren en vloer waterdicht te maken. Badkamertegels zijn veelal keramische tegels. De tegels zijn gemakkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in een palet van kleuren en stijlen. Moderne tegels zijn strak van design. Met mozaïektegels kan u wat spelen met het uitzicht. Mozaïektegels met bonte kleuren voelen zich goed thuis in een kinderbadkamer. Verschillende stijlen kunnen samengebracht worden; een andere kleur voor de vloer dan voor de badkamermuren.

Hoe groot moeten uw tegels zijn?

De vorm en grootte is in de eerste plaats een persoonlijke smaak. Maar kleine en grote tegels hebben elk hun voordelen. Grote tegels vragen minder voegwerk hierdoor bent u beter beschermd tegen waterlekken. Hoe groter hoe meer er gepland zal moeten worden en bij de opvulling van de vlakken kunnen er tegels in kleinere stukken gesneden worden. Grote tegels zijn sneller geplaatst en geven een strakker uitzicht.
Kleine badkamertegels vallen door het plaatsingswerk wat duurder uit. Met kleine tegels kunnen minder effen vlakken of ook schuine vlakken / muren gevuld worden. De kans dat er tegels in kleinere stukken moeten gesneden worden verkleint. Met kleine badkamertegels kunnen patronen op de muren en vloer worden aangebracht.