Verwarming is

JB Badkamerrenovatie - verwarming voor dat behaaglijk gevoel

Tel 0495/20.32.09 Contact

JB Badkamerrenovatie Verwarming in de badkamer

Een badkamer moet altijd aangenaam warm zijn. Op het moment van een bad of douche moet de temperatuur snel kunnen verhoogd worden. Hiervoor is een verwarming nodig die het nodige vermogen moet hebben en dit tegelijk met zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Soms loop je op je blote voeten rond in de badkamer. De vloer mag dan ook niet koud aanvoelen. Wij letten er op dat u zich niet blauw betaalt aan energiekosten.

Vloerverwarming is een optie. Met vloerverwarming heb je alvast geen koude voeten meer. Uw vloer straalt warmte uit naar boven toe en deze verdeelt zich over de hele ruimte. Een ander voordeel is dat de verwarming letterlijk onder uw vloer ligt. U bespaart ruimte op uw vloer en aan uw muren!

Vrijblijvend advies en offerte

Verwarming voor in de badkamer, mooi en functioneel.

In de badkamer wijken de radiators meestal af van de rest van uw woning. Veelal werken we met verticale radiators die ruimtebesparend zijn en waar eventueel een paar handdoeken kunnen drogen. Het enige minpunt bij vloerverwarming is de reactietijd om snel uw badkamer te verwarmen. Soms wordt daarom een kleine elektrische radiator of blaasradiator bijgevoegd.

Infrarood verwarming is een nieuwe trend, die overwaait vanuit de wellness. Een paar voordelen van infraroodverwarming: Erg zuinig, heeft weing plaats nodig, gaat lang mee, vraagt geen onderhoud, makkelijk installeerbaar en uitbreidbaar, bij opwarming wordt geen stof verbrandt, geeft dus geen geurtjes.

badkamerrenovatie verwarming

Verwarming moet in de eerste plaats een aangename warmte geven. Moderne radiatoren zijn naast het mooie design ook efficiënter geworden. De jongste generatie van radiators geven meer warmte met een kleinere oppervlakte.

volledige renovatie van badkamers
JB badkamerrenovatie

Verwarming CV vermogen

Het hart van elke verwarmingsinstallatie is uw verwarmingsketel of CV ketel. Renoveert u meer dan alleen uw badkamer en zit u nog met een oude ketel dan kunnen wij deze vervangen. Specifiek voor de badkamer wordt er dikwijls een of meerdere verwarmingen geplaatst met iets meer vernogen dan nodig. Dit om het comfort te verhogen.

Verluchting van uw badkamer

In uw badkamer mag het al eens stomen! Teveel aan vocht kan op termijn vochtproblemen geven. Een goede ventilatie is daarom essentieel. U kan natuurlijk een raam openzetten maar dan verliest u massaal aan warmte. Een goede ventilator installeren lost dit op. Enerzijds wordt het vocht afgevoerd anderzijds wordt er verse lucht in uw huis gebracht. Zo vermijdt u condensatie op uw spiegels, muren en vloer.

Bel of mail ons vrijblijvend