Verlichting is

JB Badkamerrenovatie - verlichting badkamer inbouw en opbouw

Tel 0495/20.32.09 Contact

JB Badkamerrenovatie Verlichting voor de badkamer

Goede badkamerverlichting moet op bepaalde ogenblikken sterk verlichten en op andere momenten zachter en aangenaam zijn. Het klassieke concept is een hoofdverlichting centraal in uw plafond en bijkomende sfeerverlichting aan de wastafels en douche. Bij een renovatie kijken we naar het type plafond of we u inbouw- of opbouwverlichting voorstellen. De sfeerverlichting is direct of indirect.

De tijd van de gloeilampen ligt achter ons. De LED verlichting doet nu ook zijn intrede in de badkamer. LED badkamerverlichting verbruikt niet veel. Het assortiment van inbouwspots en lampen groeit met de dag. Ook in uw douche kunnen we LED verlichting installeren. Alle badkamerverlichting is veilig en bestand tegen vocht en behoudt al zijn functionaliteit. LED verlichting kan op daglichtsterkte zijn maar ook zacht en sfeervolle verlichting is mogelijk.

Vrijblijvend advies en offerte

Wij maken een aansluitingsplan van uw badkamer voor de verlichting. Dit plan beantwoordt aan de Belgische regelgeving voor elektrische installaties. Alle lampen en spots worden geplaatst in armaturen die vochtbestendig zijn. Heeft u een vraagje, bel of mail ons T 0495/20.32.09 info@jb-badkamerrenovatie.be.