Sanitair is

JB Badkamerrenovatie - sanitair kwaliteit en watercomfort

Tel 0495/20.32.09 Contact

JB Badkamerrenovatie Sanitair optimaal watercomfort

Het sanitair van uw nieuwe badkamer moet gebruiksvriendelijk zijn, veilig en u watercomfort bieden van topkwaliteit. Het sanitair omvat meestal een bad, ingebouwd of vrijstaand, een lavabo of wastafel, een douche de nodige kranen en een wc. Verder kunnen wij een badscherm, een douchedeur of cabine, een bidet en een heel arsenaal aan accessoires integreren in uw droombadkamer. Van waterkraan tot wellness kan u bij ons terecht.

Vrijblijvend advies en offerte

Renovatie van de badkamer betekent ...

het afbreken / uitbreken van uw oude badkamer. Het nazien van uw leidingen en eventueel nieuwe waterleidingen, koud en warm, doortrekken. Wij zorgen ook voor de bezetting en gyprocwerken en eventuele aanpassingen aan de vloer of vloervernieuwing. We kijken naar de electriciteit, de aansluitingen en de inbouw ervan. Op het einde laten we alles netjes achter. U kan meteen in uw bad duiken of onder de douche gaan staan. Voor een volledige renovatie hebben wij een 3tal weken nodig.

Hieronder vindt u voorbeelden van sanitair. Wij zijn onafhankelijk van merk en fabrikant. Heeft u ergens uw droombad gezien of lievelingskraan, dan gaan we deze opnemen in uw offerte. Sanitair in moderne en klassieke stijlen. Kranen met eenhandsgrepen of apart voor warm en koud wij luisteren naar uw badkamerwensen.


  • alles
  • baden
  • douches
  • wastafels
  • kranen
  • toilet

douchecabine

hoekplaatsing

lavabokraan

1-handsgreep

design badkuip

badkraan

xl douche

grijs-wit

moderne kraan

badkraan

vrijstaand bad

neutraal wit

retro kraan

wastafel

hangtoilet

muurknoppen

badkraan

brede waterstraal

hoekbad

inbouwbad

design kraan

tijdloos

ovale wastafel

minimalistisch

regendouche

xl douchekop

Grohe kraan

Thermostatisch

Inbouwbad

klasse zwart-wit

hangtoilet

ronde wc

warme douche

watercomfort

wastafel

schuine afloop

Sanitair voor badkamers
JB badkamerrenovatie

Sanitaire materialen

Porselein wordt nog altijd veel gebruikt voor wastafels, bidets,... Vandaag worden ook diverse kunststoffen en materialen als glas, hout en inox verwerkt in de badkamer.

Waterbesparen met nieuw sanitair

Waterbesparend sanitair is een onomkeerbare trend in de badkamer. We denken aan wc's voorzien van spoelreservoirs met aparte schakelaars. Maar ook waterbesparende douchekoppen en douchesproeiers. Ergonomische wastafels en baden. Zuivere hygiëne met minder water!

Santitaire accessoires

We denken aan de spiegels, groot en make-up spiegels. Houders, schappen en haken. Een mooie handdoekring of een muurbevestigde handdoekhouder. Ook in de douche kunnen houders voorzien worden voor zeep en shampoo. Denk aan uw veiligheid, een houder om het in- en uitstappen te helpen.

Bel of mail ons vrijblijvend

sanitair voor wellness